24 Nisan 2010 Cumartesi

5. Kongre için taze kontenjanlar

Değerli arkadaşlar;

Kartal aile hekimliği günleri olarak başlayan ve bu yıl Uluslararası Katılımlı İstanbul Aile Hekimliği Kongresi olarak düzenlenecek olan toplantılara nasıl katılacağını kara kara düşünen arkadaşlar için kontenjanları müjdelemek isteriz.

Taleplerinizi mail grubumuza iletebilirsiniz. Lakin bazı özellikleri sizlerle paylaşmak isteriz. Daha önceki kongrelere kayıt yapıldığı halde gelemeyen arkadaşlarımız istemeyerek de olsa hem diğer arkadaşlarımızın kontenjan haklarını kısıtladılar hem de bu durumun derneğimize mali bir külfeti oldu. bu yüzden yaptırdığımız kayıtlarda daha özenli olmamız gerekiyor.

Bu özeni takdir etmek isteyen organizasyon komitesi; toplantılara katılan asistanlar arasından toplantı sonu yapacağı süpriz çekilişlerle bazı arkadaşlarımız "Güz Okulu'na" ulaşım dahil kontenjan kazanacaklarını açıkladı... Bizden duyurması

Şehir dışında gelecek arkadaşlarımız için konaklama ayarlama çabalarımız devam ediyor. Onların da taleplerine elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.

Mail Grubunu ve Blog'u takip edin!

Pişman olmazsınız

22 Nisan 2010 Perşembe

40 kişi Antalya'dayız

2. Güneydoğu Avrupa Aile Hekimleri Kongresi bugün başladı. Makedonya'nın Ohrid şehrinde ilki düzenlenen ve bu sene ülkemizde gerçekleşen toplantılara gerek posterleri, gerek sözlü sunumlar ve oturumlarıyla TAHUD'un ayırdığı kontenjanla da yaklaşık 40 asistan arkadaşımız katılmakta... Ortak kültüre sahip olduğumuz bölge hekimleri için ülkemizin ve samimi dostumuz Makedonya'nın öncülüğü bu toplantıların başlatılmasında etkili olmuştur.

Antalya'da gerçekleşmekte olan toplantıya yurt dışından başta Sırbistan olmak üzere, Makedonya, Bulgaristan, Slovenya, Arnavutluk, Kosova ve Bosna-Hersek gibi Balkan ülkelerinden katılım bulunuyor.